Dit wordt een hit: custom polaroid op jouw event

Dit wordt een hit: custom polaroid op jouw event

Het gebruik van Polaroid-camera's op evenementen voor custom polaroid kan een leuke en creatieve manier zijn om herinneringen vast te leggen. Zo kan je bijvoorbeeld een fotohoekje creëren waar mensen kunnen poseren en foto's kunnen maken met de Polaroid-camera. Plaats props en accessoires zoals hoeden, brillen, en borden om de foto's leuker en levendiger te maken. Ook is het een leuk aandenken als iedereen zijn custom polaroid mee naar huis mag nemen nadat hij gemaakt is. Als de gasten van het evenement de polaroids dan delen is dat ook weer reclame voor het event,

Custom polaroid met verschillende functies

Je kan de custom polaroid op verschillende manieren gebruiken, bijvoorbeeld als gastenboek. Gebruik de Polaroid-camera als een alternatief voor het traditionele gastenboek. Laat gasten een foto maken van zichzelf en hun wensen op de foto schrijven. Deze kunnen vervolgens worden verzameld en in een speciale album of collage worden geplaatst. Zo heb je aan het eind van bijvoorbeeld je bruiloft of jubileum een mooi boek vol met custom polaroid van je gasten.

Decoratie ideëen

Maak een fotowand met de Polaroid-foto's die ter plekke worden gemaakt. Plaats een groot bord of een mooi achtergronddecor waar mensen hun custom polarpoid op kunnen hangen. Dit creëert een visueel aantrekkelijke en interactieve display van de gebeurtenis. Als extra toevoeging kan je een fotowedstrijd organiseren waarbij gasten hun beste custom polaroid kunnen indienen. Laat ze de foto's op een bepaalde locatie achterlaten en kies aan het einde van het evenement een winnaar. Dit kan een leuke en competitieve sfeer creëren. Daarnaast kan je de foto’s afdrukken als cadeau. Dit functioneert als bedankje voor de aanwezigheid van de gasten. Je kan de Polaroid-foto's afdrukken en deze aan hen meegeven als aandenken aan het event. Het is een persoonlijk en uniek cadeau dat ze kunnen koesteren.

Geen extra moeite

Wat handig is aan de polaroid foto’s is dat je er geen extra lijst nodig hebt om de foto’s nog in te plakken. De polaroids komen namelijk uit de camera met lijst en al. Dit instant photo frame ziet er leuk uit en er zijn veel opties, waardoor je een lijst kan kiezen die bij jouw event  past. Dit zorgt voor een persoonlijke sfeer en dit is belangrijk als het draait om een event waar mensen zich betrokken bij moeten voelen. Dit zorgt voor een sfeer waar mensen graag nog een keer heen zouden willen en dat is natuurlijk een doel als je een event organiseert.

Previous post Wat is een DNA-test voor vaderschap?
Next post Ontdek de voordelen van luchtkussenenveloppen en verzendzakjes als verpakkingsmateriaal